Tijdelijk monument

Lettertype 1, kader 1
Lettertype 1, kader 1
Lettertype 3, kader 3
lettertype 1, kader 1
lettertype 2, kader 2
lettertype 3, kader 3
Nadat een dierbare is begraven heeft het betreffende graf de eerste maanden tot soms een jaar vaak een anonieme aanblik. Het plaatsen van een gedenkmonument vraagt immers enige tijd; er moet een keuze worden gemaakt en de bestelling moet worden uitgevoerd. Bovendien moet de grond ter plaatse eerst tot rust komen om latere verzakkingen van het monument te voorkomen.

Juist in deze periode wordt het graf veelvuldig bezocht. Om ook in deze tijd het graf op een stijlvolle wijze te markeren bieden wij de mogelijkheid om een glazen gedenkplaat te plaatsen. Hoewel bedoeld als tijdelijk gedenkmonument wordt deze vervaardigd van duurzaam, gehard veiligheidsglas met professioneel gezandstraalde tekst.

De afmetingen zijn standaard 25 x 50 cm. Hierdoor ontstaat een bovengronds tekstvlak van 25 x 25 cm.Het overblijvende deel dient als steun en kan eenvoudig te plaatse in de grond worden gestoken.

Materiaal: gehard veiligheidsglas
Formaat: 25 x 50 cm
Tekstruimte: 25 x 25 cm
Dikte: 12 mm
Afwerking: rondom geslepen
Geadviseerde prijs: € 149,50 per stuk [inclusief BTW, verpakking en transport binnen Nederland].

De tekst bestaat uit de naam van de overledene alsmede de data van geboorte en overlijden. Het zandstralen van deze tekst alsmede eventueel een kader is bij de prijs inbegrepen. Er zijn 3 verschillende lettertypes mogelijk.

Een kader [tekstomlijning] kan eveneens 3 verschillende vormen hebben:
lettertype 1 kader 1
lettertype 2 kader 2
lettertype 3 kader3

Afmetingen van letters, cijfers en eventueel omlijning worden in ons atelier per opdracht vastgesteld in verhouding tot het tekstvlak zodat er elke keer een stijlvol geheel ontstaat.
Pro Tempore | Tijdelijk gedenkmonument